Return to Monkey Island

Return to Monkey Island kommer i september

Yo-ho!

Return to Monkey Island slippes på Nintendo Switch og PC 19. september. Datoen til det etterlengtede eventyrspillet ble avduket under Gamescom Opening Night Live tirsdag kveld.

Om man velger å forhåndsbestille (usj), får man med en … øøh … hesterustning på kjøpet. En rustning som ikke gjør noe som helst annet enn å være i utstyrslageret.

Se Stan fortelle alt om slippdatoen i traileren over.

Tar opp tråden etter Monkey Island 2

Return to Monkey Island lages av Ron Gilbert's Terrible Toybox – som utviklet pek-og-klikk-eventyret Thimbleweed Park – i samarbeid med Devolver Digital og Lucasfilm Games. Ron Gilbert er den opprinnelige skaperen til The Secret of Monkey Island, og vender dermed tilbake til serien som gjorde ham kjent.

En av de mer finurlige grepene som tas her er at spillet plukker opp tråden etter The Secret of Monkey Island og Monkey Island 2: LeChuck's Revenge.

Med seg på laget har Ron Gilbert flere av de opprinnelige utviklerne fra de første Monkey Island-spillene. Blant annet skal Dave Grossman være med på å skrive historien og designe spillet, slik han også gjorde med de to første Monkey Island-spillene, mens Michael Land står bak musikken sammen med Peter McConnel og Clint Bajakian som han jobbet med under LucasArts-dagene.

Dominic Armato vender også tilbake som stemmen til hovedperson Guybrush Threepwood – en rolle han har hatt siden Guybrush først fikk en stemme i det tredje spillet i serien.

LES OGSÅ: Slik kunne et pek-og-klikk-spill om Seinfeld sett ut »

Få med deg alle Gamescom-nyhetene på vår emneside »

Dette er tidene og datoene for alle live-sendingene under Gamescom 2022 »

Siste fra forsiden