Monster Hunter XX har fått en demo på Nintendo Switch

Action-rollespillet er imidlertid kun tilgjengelig på japansk.

Monster Hunter-seriens inntog på Nintendo Switch – Monster Hunter XX – lanseres i Japan den 25. august. Allerede nå kan fans imidlertid få sin første smakebit på den kommende tittelen.

Monster Hunter XX kommer foreløpig kun til Japan..
Nintendo

Nintendo har nemlig sluppet en demo for action-rollespillet, som fritt kan lastes ned via konsollens eShop. Vel og merke er demoen kun tilgjengelig via den japanske nettbutikken, og da bare med japansk tekst og tale.

Spillere som ønsker å prøve Monster Hunter XX må opprette en ny Nintendo-konto, og sette regionen til Japan. Ved å lenke denne til Switch-konsollen kan man bla gjennom innholdet i Japans eShop.

Utvikler Capcom har foreløpig ikke annonsert planer for å bringe Monster Hunter XX til vår del av verden. Dermed kan demoen bli den eneste måten å prøve spillet på en god stund.

Oppgradert 3DS-spill

Switch-versjonen får blant annet en visuell overhaling..
Nintendo

Monster Hunter XX er en utvidelse av 3DS-spillet Monster Hunter X, som kom til vesten i 2016 under navnet Monster Hunter Generations. Switch-utgaven får en grafisk overhaling, med blant annet støtte for 1080p-oppløsning når konsollen er i dokket modus.

Spillet går ut på å beseire en serie med fryktinngytende beist, som stadig blir større og vanskeligere å hamle opp med. Til hjelp får spillere et stort utvalg av våpen, utstyr og oppgraderingsmuligheter.

Skulle spillet vise seg å ikke dukke opp kan vi uansett se frem til mer monsterjakt i begynnelsen av neste år. Da kommer nemlig Monster Hunter: World til PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Lyst til å se mer av Monster Hunter: World?
Her er 20 minutter fra det kommende spillet »

Siste fra forsiden