Neste Pokémon i 2011

Monsterstallen vokser

Det blir en stund til Black og White slippes i Europa.

Tidlig i april kom bekreftelsen på at Nintendo og utvikler Game Freak jobbet med en ny Pokémon-generasjon. Som alle tidligere utgivelser dreier det seg om to utgaver av samme spill og de har blitt døpt Black og White.

Disse fjonge monstrene blir å finne på omslagene til de to utgavene.

Duoen skal slippes i Japan i løpet av høsten, og Nintendos europeiske avdeling melder nå at både den amerikanske og europeiske lanseringen kommer i løpet av våren 2011. Fansen må dermed smøre seg med tålmodighet en god stund til.

Hva som eventuelt er nytt i denne utgaven av Pokémon-serien vet vi ikke så mye om, men det ser ut til at spillene kommer til å følge det faste oppsettet vi kjenner fra tidligere titler. Du spiller som vanlig en gutt eller ei jente som reiser rundt for å fange besynderlige monstre og trener dem opp til å bli effektive gladiatorer.

Utifra det lille som finnes av skjermbilder og videoklipp ser det ut til at det visuelle har fått seg en skikkelig overhaling siden sist, med mer bruk av 3D-grafikk når du utforsker og kraftig forbedret animasjon i kamp. Beistene dine er for eksempel animerte og ikke bare statiske bilder.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden