Persona 4 i mars

Mord og pop på landsbygda

Square Enix har annonsert den europeiske slippdatoen for Persona 4.

Det ferskeste spillet i Persona-serien har høstet mye ros i statene, og nå er datoen for Europa-lanseringen endelig offentliggjort. Rollespillgiganten Square Enix fungerer som utgiver i vår del av verden, og slippdatoen blir 13. mars.

Shin Megami Tensei: Persona 4 foregår i en liten by på den japanske landsbygda, og du spiller en ung mann som akkurat har flyttet ditt. Omtrent samtidig med din ankomst begynner det å skje mystiske ting, og det blir snart klart at en av innbyggerne er en seriemorder med overnaturlige evner.

Ved hjelp av din egen spesielle evne må du ta opp kampen mot morderen. Din kraft er Persona, evnen til å tilkalle guder og demoner fra det underbevisste, og sammen med andre Persona-brukere må du redde befolkningen og avsløre morderen.

I likhet med Persona 3 må du i løpet av etterforskningen bekjempe de mystiske vesenene som kalles skygger samt prøve å leve et produktivt og sosialt liv. Både kampsystemet og det sosiale aspektet skal ha blitt forbedret over forgjengeren, og det er også flere Persona å oppdage.

Diskutér artikkelen

Siste fra forsiden