Mørke Jedi-krefter i nytt Star Wars-spill

I det neste store Star Wars-spillet får du utnytte deg av Kraften som aldri før, ved hjelp av avansert fysikkmodellering.

Computer & Video Games har lest det nyeste Game Informer-bladet, og funnet ny informasjon om LucasArts neste stjernekrigseventyr, Star Wars: Force Unleashed. Spillet kommer til Xbox 360 og PS3 (samt PS2, PSP og DS, men disse versjonene fortelles det ikke noe om), og foregår mellom Episode III og IV.

Du får rollen som en av Darth Vaders hjelpere, og oppdraget ditt er å renske galaksen for Jedi-riddere og ta knekken på keiseren slik at Darth Vader kan få all makten over galaksen. I "virkeligheten" gikk Vaders plan i vasken, men C&VG forteller at LucasArts planlegger å la den mørke siden vinne i spillet.

Spillet benytter seg av Euphoria-motoren, som står for den avanserte fysikken. Euphoria sørger blant annet for realistisk og dynamisk skademodellering, noe som sikkert gjør det ekstra morsomt å utforske Kraftens mørke og destruktive side. C&VG forteller at kontrollsystemet for Kraften minner litt om det vi fant i actionspillet Psi-Ops.

Ellers snakkes det om muligheten til å kontrollere en gruppe Rancor-monstre. Artikkelen forteller også at George Lucas selv har jobbet mye med spillet, og den populære regissøren skal blant annet ha vært med på å designe flere av figurene.

Siste fra forsiden