Flerspillerbeta til Medal of Honor

Moro i Afghanistan

Og den kommer allerede neste uke.

LOS ANGELES (Gamer.no): Under EAs innledende pressekonferanse på årets E3-messe kunne Sean Decker, sjefen for EA Los Angeles, annonsere en kommende flerspillerbeta for storsatsningen Medal of Honor. Vår egen Thomas Heger har tidligere tatt en sniktitt på denne delen av spillet, uten å bli helt overbevist, men nå kan du altså gjøre deg opp en egen mening.

Denne betaversjonen skal inneholde to vidt forskjellige spillbrett som finner sted i henholdsvis Kabul og Helmand-dalen. Førstnevnte vil være et forholdsvis trangt og hektisk bybrett i ruinene av Afghanistans stolte hovedstad, mens sistnevnte skal foregå i større og mer åpne omgivelser.

Og datoen for det hele? Jo, den er 21. juni, med mindre du blir medlem av EAs rykende ferske «Gun Club»-tiltak. Her vil eiere av Battlefield: Bad Company 2 som også forhåndsbestiller Medal of Honor få anledning til å tjuvstarte på flerspillerbetaen allerede 17. juni.

Mer informasjon om selve innholdet i denne betaversjonen har vi ikke fått på dette punktet, men vi kan fortelle såpass som at den vil lanseres til PC, Xbox 360 og PlayStation 3 samtidig. Det er også all grunn til å anta at primærmodusen er en av disse klassiske «deathmatch»-variantene som går ut på å drepe motstanderen oftere enn han dreper deg.

Medal of Honor utgis 12. oktober til Xbox 360, PlayStation 3 og PC.

Siste fra forsiden