Telialigaen - Rocket League

Mot uhyre spennende sesongavslutning for Rocket League i Telialigaen

Det knives om både tabellseier og siste sluttspillplass.

Sindre Stien/Good Game

Åttende runde med Rocket League i Telialigaen ble avholdt torsdag kveld, og etter fem spennende kamper står vi nå overfor et fyrverkeri av en avslutning på sesongen.

I toppen sikret AW3 og Mustu Fluck hver sin seier på torsdag. Lagene ligger dermed begge på 21 poeng, og tilfeldigvis skal de to møtes neste uke for å avgjøre hvem som stikker av med tabellseier og retten til å velge semifinalemotstander i sluttspillet.

«Banjo» og lagkameratene i Fact kan sikre klubbens første sluttspill.
Sindre Stien/Good Game

Med skjebnen i egne hender

Rocket League-gudene har virkelig vært hardt i arbeid med kampoppsettet denne sesongen, for lagene som kjemper om den siste sluttspillplassen skal også spille mot hverandre i den avgjørende serierunden. Det er Nidaros og Fact Revolution, som når har hver sin skjebne i egne hender.

Rotaryon tok en forventet seier over Flowenz torsdag, og ligger nå trygt plassert på tredjeplass der de er garantert en plass i sluttspillet. Selv med seier neste uke kan laget ikke klatre helt opp til tabelltopp, men kampen mot Playwell blir likevel spennende av andre grunner.

Playwell sitter nemlig midt oppi en heftig nedrykksstrid, der kun tre poeng skiller en plass i 1. divisjon til neste sesong og direkte nedrykk. Flowenz er allerede klare for 2. divisjon til våren, mens Razzle Dazzlers, Major og Playwell lever farlig.

LES OGSÅ: Julian (16) fikk e-sport-stipend på 40 000

Slik ser tabellen ut før siste serierunde.
Skjermdump: Telialigaen

På kanten av stupet

Razzle Dazzlers får favorittstempelet i sin kamp mot Flowenz, men seier er ikke nødvendigvis nok for det nedrykkstruede laget. Den rutinerte gjengen er avhengig av at resultatene går riktig vei i andre kamper, men får neppe gratis hjelp av verken Major som møter Domino eller Playwell som i utgangspunktet skal få tøff motstand fra Rotaryon.

Vi får altså spenning på alle kanter torsdag, når Rocket League-seriespillet for høstsesongen 2022 rundes av. Du kan følge begivenhetene via Twitch-kanalen til RLNorway fra klokka 20:00 den 27. oktober.

Siste fra forsiden