Motorsykler i PGR4

Bizarre har nå bekreftet at Project Gotham Racing 4 får motorsykler.

I en oppdatering på selskapets offisielle nettsted har den populære spillutvikleren Bizarre Creations bekreftet at det neste spillet i Project Gotham Racing-serien får motorsykler.

Bizarre forteller at man kan kjøre motorsykler og biler i samme løp, og at dette bringer en massiv ny dimensjon til Project Gotham Racing. Spillerne kan forvente en helt annen type kjørefølelse når de bruker tohjulinger, og Bizarre mener at selv kjente baner vil føles nye når man kjører motorsykkel.

Den britiske utvikleren er ikke fornøyd med hvordan det føles å kjøre motorsykler i konkurrerende spill, og forteller at de i Project Gotham Racing 4 fokuserer helt og holdent på moro. Dessuten skryter de av at du får mulighet til å steile, sladde og tjene spesielle "kudos" når du kjører sykkel.

Project Gotham Racing-serien er kjent for sin detaljerte grafikk, og motorsyklene i PGR4 vil komme med det samme imponerende detaljnivået som bilene. Her loves detaljer som fungerende klokker, bevegelige kjettinger og spaker og, selvfølgelig, animerte førere.

For mer informasjon om hvordan Bizarre planlegger å implementere motorsykler i Project Gotham Racing 4 kan du ta en titt på artikkelen på nettstedet deres. Spillet skal lanseres i september.

Siste fra forsiden