Alan Wake 2 på vei?

Mulig, mulig

Finske Remedy kan avsløre at de jobber med en ny stortittel.

Da spillthrilleren Alan Wake kom ut i mai fikk det strålende kritikk her på Gamer.no, og det ble skrevet at dette spillet vil bli husket i lang tid fremover.

Får dette spillet en oppfølger?

Over sommeren ble det klart at Remedy har et ønske om å lage en oppfølger. Nå kan en jobbannonse tyde på at akkurat de hjulene er i gang.

GameSpot skriver nemlig at Gamasutra har lagt ut en slik annonse. Der søker finnene en produsent på et "AAA konsollprosjekt". Trippel A betyr som kjent en høyprofilert og stor tittel. I dette tilfellet til Xbox 360, samme konsoll det første Alan Wake var eksklusiv til.

Søkeren må ha minst fem års relevant erfaring for i det hele tatt å bli vurdert.

Vi kan i hvert fall utelukke Max Payne 3. Remedy sto bak de to første spillene i serien, men nå er det Rockstar som har tatt over tøylene – og et det tredje spillet ventes i 2011.

Alan Wake handler om en forfatter som flytter til en liten, isolert by med sin kone. Han har skrivesperre, noe som synes mindre viktig når hans bedre halvdel plutselig forsvinner. For å gjøre vondt verre, virker det som om litteraturen hans blir farlig levende i Bright Falls.

Det blir spennende å se hvordan historien utvikles i en eventuell toer.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden