Mutant Storm til Xbox 360

Det kritikerroste actionspillet Mutant Storm blir oppgradert lanseringstittel for Xbox 360, og får i tillegg en etterfølger eksklusiv for Microsoft-konsollen.

Mutant Storm kan best beskrives som en moderne versjon av Eugene Jarvis sitt klassiske arkadespill Robotron. Men hvorfor skal vi beskrive spillet når du kan prøve det selv? Ved å besøke PomPom sitt nettsted kan du laste ned en demoversjon av spillet, og om du liker den rene og herlige spillbarheten Mutant Storm tilbyr, kan du kjøpe fullversjonen over nettet.

Nå har PomPom og Microsoft gjort en avtale som sikrer oss to nye versjoner av Mutant Storm, begge for Xbox 360. Den første, en oppgradert versjon av originalspillet (som for øyeblikket går under tittelen Mutant Storm: Reloaded), skal lanseres samtidig med konsollen. Den andre, Mutant Storm 2, som dessverre for tilhengere på andre plattformer blir 360-eksklusiv, vil lanseres i løpet av andre halvdel av 2006.

Mutant Storm: Reloaded vil bli gjort tilgjengelig på Microsoft sitt Xbox 360 Live Arcade-system, som tillater spillere å laste ned fullversjoner av spill direkte fra nettet. Om dette også blir tilfelle med Mutant Storm 2 vet vi for øyeblikket ikke.

Siste fra forsiden