Mye nytt om Gears of War 2

Spennende nye detaljer

Amerikanske GameInformer har en haug med ny Gears of War 2-informasjon.

Spillbladet GameInformer har en stor sniktitt på Gears of War 2 i sitt nyeste nummer, og det har selvsagt ikke tatt leserne lang tid å formidle alt sammen på nettet.

Trailer fra Gears of War 2

Vis større

Teaser: Gears of War 2

Stikkord:
  • action
  • spill
  • xbox 360
  • Gears of War
  • skytespill


På NeoGAF har forumbrukeren SHOTEH FOCK OP gjengitt det han ser på som de viktigste detaljene fra sniktitten.

Han forteller at handlingen starter seks måneder etter avslutningen til Gears of War, og at krigen mot de grusomme locustene går inn i en ny fase. Menneskene har nemlig ikke noe annet valg enn å presse hordene tilbake, og det innebærer blant annet store offensiver inn i utyskenes hulesystemer.

Gears of War 2 vil få langt flere hovedpersoner enn tidligere, og artikkelen nevner fire stykker. Først ut er Tai Kaliso, en spirituell kriger som vektlegger ære og tradisjon.

Deretter har vi Dizzy, en røff og tøff oljearbeider som insisterer på å kalle bilen sin for Bessie, og Chairman Prescott, den diktatoriske øverste lederen for menneskenes postapokalyptiske samfunn.

Til sist fortelles det om Maria Santiago, som er konen til Dom fra Gears of War. Et av Doms viktigste mål i Gears 2 skal være å finne Maria igjen, etter at han mistet kontakten med henne da locustene angrep.

Informasjonen stammer fra det nyeste GameInformer.

Både historie, gameplay og grafikk skal visstnok ta et sjumilssteg fremover, og artikkelen forteller at Gears of War 2 skal være like imponerende når det kommer ut som Gears of War var da det dukket opp (som første Unreal 3-baserte storspill).

Gameplaymessig vil Gears 2 følge i originalens fotspor. Systemet for dekning vil få noen små modifikasjoner, men være omtrent som vi husker det. Det skrytes også av nye våpen og blodige motorsagdueller.

Flerspillerdetaljene holdes for øyeblikket hemmelig, men det er bekreftet at spillet vil komme med en samarbeidsmodus, og at spiller nummer to kan hoppe ut og inn av spillet som han vil. Her er det forresten mulig for spillerne å operere med ulike vanskelighetsgrader.

Ellers skrytes det av nye kjøretøyer, som Centaur-stridsvognen. Denne tar det beste fra en monstertruck og kombinerer det med det beste fra en stridsvogn.

Vi kan også se frem til å kjempe mot hundrevis av locuster samtidig, og alle vil oppføre seg uavhengig av hverandre. I tillegg vil vi møte sjefsfiender som i følge Epic-mann Cliff Bleszinski vil få Brumak til å se ut som en babypanda.

Gears of War 2 kommer i november, og er for øyeblikket kun annonsert for Xbox 360.

Les også
Anmeldelse: Gears of War 2

Siste fra forsiden