Mye nytt til Xbox Live Arcade

Worms er endelig ute på Xbox Live Arcade. Senere denne måneden kommer Teenage Mutant Ninja Turtles, og vi kan dessuten se frem til Every Extend Extra Extreme.

Vi har måttet vente lenge, men nå er endelig Worms lansert for Xbox Live Arcade. Her får spillerne kontroll over en gruppe marker, som må sprenge/skyte/banke motstanderens marker ved hjelp av bazookaer, granater, hagler, eksplosive sauer og mye mer. Dessuten kan de lage tunneler i bakken, legge miner og konstruere stålbjelker.

Worms er endelig ferdigutviklet

Meitemarkene fra Worms er ikke de eneste representantene fra dyreriket som tar turen innom Xbox Live Arcade. Skillpaddene i Teenage Mutant Ninja Turtles kommer også. Xbox Live Arcade-spillet er basert på Konamis klassiske arkadespill om de populære skilpaddeheltene, og støtter blant annet flerspiller for opp til fire spillere (samarbeid) over Xbox Live eller lokalt.

I Teenage Mutant Ninja Turtles prøver onde Shredder å ta makten i byen, og skilpaddene må hjelpe den fryktløse reporteren April O'Neil som har fått snusen i Shredders fæle planer, før de setter en stopper for Shredder selv. Ubisoft, som samarbeider med Konami om å legge spillet ut på Xbox Live Arcade, har fortalt at vi kan se frem til å spille Turtles senere denne måneden.

Det har også blitt klart at Q Entertainment jobber med et nytt Every Extend-spill. Dette har fått navnet Every Extend Extra Extreme, og kommer med fullstendig onlinebasert flerspiller, samt mulighet til å integrere din egen musikk i spillet. Ellers er målet fortsatt å detonere deg selv slik at du tar ut flest mulig fiender hver gang.

Til slutt kan vi nevne Schizoid, et spill utviklet med XNA som også kommer til Live Arcade. I dette actionspillet må spillerne samarbeide, og beskytte hverandre mot glødende fiender som vil dem vondt. Mer info har vi ikke, men skjermbildene får det til å se litt ut som en slags merkverdig versjon av Gauntlet.

Siste fra forsiden