Mye spennende til Xbox Live Arcade

Worms, Alien Hominid, Settlers of Catan og Castlevania er blant ti kommende Xbox Live Arcade-spill nylig kunngjort av Microsoft.

Microsoft har nå offentliggjort en liste på ti spill som snart vil lanseres til Xbox Live Arcade-systemet. Spillene skal, som vanlig, lanseres på onsdager, og det første spillet får vi 10. februar.

Alien Hominid HD

Stor variasjon på Xbox Live Arcade

Listen inkluderer både kjente og ukjente titler. Alfabetisk begynner det hele med 3D Ultra Minigolf Adventures, fra Wanako og Sierra. Her får vi 36 minigolfbaner med massevis av morsomme hindringer.

Det humoristiske og brutale plattformspillet Alien Hominid HD er nummer to. Her må du hjelpe et romvesen som er strandet på jorden. Xbox 360-versjonen får en rekke nyheter i forhold til de allerede lanserte konsollversjonene.

Band of Bugs er et taktisk strategispill fra skaperne av Outpost Kaloki. Her loves vi et gameplay som er dypt nok til å tilfredsstille sjangerens tilhengere, samtidig som det er nybegynnervennlig nok til at alle kan spille det. Dessuten får kreative spillere tilgang på et kartredigeringsverktøy.

Castlevania: Symphony of the Night er godt kjent. Xbox 360-versjonen av denne PlayStation-klassikeren skal være svært trofast, og kommer med spillets originale lydspor og det samme sideskrollende gameplayet folk husker fra originalen.

Settlers of Catan

Brettspillet Settlers of Catan er også på vei til Xbox Live Arcade. Catan utvikles av Big Huge Games, og er en nøyaktig oversettelse av det kritikerroste tyske spillet.

Hjernetrimspill er populært

Hjernetrimspillet Eets har fått mye god kritikk på PC, og Eets: Chowdown er en ny versjon av denne artige blandingen av The Incredible Machine og Lemmings. Her får vi leke oss med massevis av nye dippedutter, tenke oss gjennom 120 nye brett og kjempe mot onde marshmallows.

Luxor 2 er et annet hjernetrimspill, og her ser det ut til at vi kan forvente en relativt tro kopi av PC-versjonen. Her foregår handlingen i det eldgamle Egypt, hvor du må kvitte deg med en haug av fargede baller ved å sørge for at minst tre baller av samme farge får kontakt med hverandre.

Worms

Paperboy og Root Beer Tapper er to arkadespill fra Midway, som begge får trofaste Xbox 360-versjoner. I Paperboy spiller du et sykkelbud som må levere avisen (på tross av mange hindringer), og i Root Beer Tapper spiller du en bartender som må sørge for at gjestene får nok å drikke.

Les også
Sniktitt: Tomb Raider: Underworld

Til slutt har vi Worms, fra Team 17. Her må søte små meitemarker krige mot hverandre ved hjelp av en haug merkelige våpen. Er du en av de som mener Worms gjør seg best i to dimensjoner, vil du nok sette pris på dette spillet.

Siste fra forsiden