Mye spennende underveis fra Activision Blizzard

Selskapet holder dampen, tross røde tall i fjerde kvartal.

Det var blandede nyheter på pressekonferansen fra Activsion Blizzard. Selskapet kunne melde om rekordomsetning for fjorårets fjerde kvartal takket være storselgerne CoD: World at War, Guitar Hero: World Tour og WoW: Wrath of the Lich King. Tross de gode salgstallene må selskapet melde om et tap på hele 492 millioner kroner for samme kvartal. Activision Blizzard havner dermed i samme bås som mange av konkurrentene, som også har rapportert store tap for fjoråret.

I motsetning til konkurrentene lover selskapets direktør Bobby Kotick at ingen ansatte skal miste jobben. Kotick sier videre at ingen av selskapets prosjekter skal bli påvirket, og at driften vil fortsette som normalt i størst mulig grad.

Av andre nyheter kunne selskapet melde at DJ: Hero fortsatt er underveis for et multi-plattform slipp i 2009, hvor Wii nevnes spesielt. Selskapet melder også at et nytt Tony Hawk-spill er underveis til Wii. Spillet skal ha vært igjennom radikale forandringer, og skal gjennom nyskapende interaktivitet åpne spillet til et bredere spektrum av spillere. Om dette er Tony Hawk's Adrenaline, slik det har vært spekulert i, vil ikke selskapet si noe om.

Selskapet hadde i tillegg en ordentlig gladnyhet til FPS-spillere. Det neste Call of Duty har nå fått bekreftet undertittel, Modern Warfare 2. Ergo skal vi nok en gang returnere til dagens slagmark. Om dette blir en oppfølger til forgjengeren ble det ikke sagt noe om, men rykter har spekulert i dette lenge. En gladnyhet kunne selskapet også komme med til ivrige strategifans, en beta for det høyt etterlengtede StarCraft II skal være noen få måneder unna.

Til slutt kunne selskapet fortelle at Activision-eide Bizarre Creations jobber med et nytt racing-spill. Ytterligere informasjon blir annonsert senere, av "konkurrerende årsaker".

(Kilde: Gamespot.com)

Siste fra forsiden