Mystisk brev fra Funcom

I går dukket det opp et svært mystisk nettsted, og det er norske Funcom som står bak.

Funcom har et nytt spill på gang, og de har ikke tenkt å bare gi oss en vanlig pressemelding om det. I stedet har de levert ut et mystisk dikt, som selvfølgelig ikke er hva det ser ut som. Diktet inneholder nemlig kryptiske spor som skal lede nettdetektiver i retning av deres kommende spill.

Illuminati, Amundsen og verdens undergang?

Diktet, som du finner til høyre, kommer med følgende informasjon: Ordene leverer sporene. Bokstavene peker mot tre byer på Gaia. Det intrikate nettet holder hemmelighetene til drømmen om den falne jorden.

Hvis du er i hjernetrimhumør, og har lyst til å finne ut resten selv, bør du slutte å lese her.

Vi andre kan glede oss over at løsningen allerede har blitt funnet av smartinger på nettet, som har funnet ut at diktet inneholder en skjult nettaddresse.

På dette "teaser"-nettstedet får du beskjed om at mørke dager er i anmarsj, før du presenteres for enda flere gåter. Løser du disse, venter det konseptkunst og tre klokker, som alle teller ned (sannsynligvis mot nye gåter eller kunngjøringer).

Det er for øyeblikket ganske umulig å si noe om spillet det reklameres for, og selv holder de kortene tett til brystet. Det er imidlertid en ganske god mulighet for at det kan være snakk om det massive flerspillerspillet tidligere kjent under arbeidstittelen The World Online.

Siste fra forsiden