Mystisk Playstation-avsløring

Nytt eksklusivt spill

Ryktene vil ha det til at vi får en spennende Playstation 3-annonsering om kort tid.

Det er noe som ulmer på internett i dag. Ryktene om at et helt nytt og eksklusivt Playstation 3-spill skal annonseres den 3. august, setter svært mange spekulasjoner ut i de tusenvis av nettforum der ute.

Det er Playstation Lifestyle-bloggen som kommer med denne uforskammede ertingen:

Det er angivelig ikke snakk om en gjenskapning av Final Fantasy VII.

– Synes du Killzone 2 ser fantastisk ut? Er du spent på 256 spillere i Massive Action Game? Ser du frem til et flott gameplay i Infamous? Jeg forteller med stor spenning at de tre spillene er ingenting sammenlignet med den nye annonseringen som kommer den 3. august. Lørdag 26. juli kommer jeg til å gi dere to hint, sier skribenten på Playstation Lifestyle.

Dette er altså et helt nytt Playstation 3-eksklusivt spill som etter sigende skal komme ut sent i 2009.

Skribenten legger også til at det har ingenting å gjøre med Square Enix-tilstelningen den 2-3 August, og han gjør det klart at det er ikke et rollespill, førstepersonsskytespill eller et nytt Twisted Metal.

Med andre ord kan vi bare glemme at akkurat dette omhandler den mye rykteomspunnede gjenskapningen av Final Fantasy VII, selv om gudene ville vært i et skikkelig godlynne om de også gav oss informasjon om det i starten av vår siste sommermåned.

Siste fra forsiden