Microsoft Store

Nå blir det enklere og raskere å bruke Microsoft-butikken på Xbox

Full overhaling på vei.

Microsoft

Microsoft har nå kunngjort at Microsoft Store er i ferd med å få en kraftig overhaling på Xbox-plattformen. En prøveversjon av det nye designet blir tilgjengelig for Xbox Insider-folket i disse tider.

Ifølge selskapet skal den digitale butikken bygges opp igjen helt fra grunnen, og er ment å bli både raskere, enklere i bruk og sikrere.

Microsoft bedyrer at den nye versjonen av Microsoft Store på Xbox blir dobbelt så rask som før, som betyr at den vil starte opp på under to sekunder, og lastingen av sider samt søkingen skal også gå mye kjappere enn tidligere.

Microsoft

Nytt menysystem

Ellers får menysystemet en full overhaling, som blant annet innebærer at det blir lettere å filtrere søkeresultatene og å legge nye spill til ønskelisten. Det skal også bli enklere å legge innhold i handlekurven og se hva som allerede ligger der.

Ikke minst mener Microsoft å ha gjort det mer håndterlig å handle på tvers av de ulike Xbox-generasjonene ved å sette kunder i stand til å se prisene mens man kikker på nye Xbox One-spill og bakoverkompatible Xbox 360- og Xbox-titler.

For mer informasjon om oppdateringen kan du sjekke ut denne videoen, hvor Xbox Live-sjefen Larry «Major Nelson» Hryb legger frem flere detaljer.

Oppdateringen skal rulles ut gradvis, og noen Xbox Insidere vil begynne å se den nye butikken allerede den 5. august. Den blir tilgjengelig for alle brukere en gang i løpet av høsten, uten at et konkret tidspunkt ennå foreligger.

Mer informasjon om hvordan man blir en Insider, om man ikke allerede er en, finner du på Insider.xbox.com.

Les også: Her er spillene du får med Xbox Live Gold i august »

Siste fra forsiden