Civilization VI - kryssplattform

Nå blir det lettere å fortsette Civilization VI-økten uansett hvor du er

Strategispillet introduserer skylagring på tvers av plattformer.

2K

En fersk oppdatering for Civilization VI har introdusert skylagring på tvers av plattformer. Det melder utgiver 2K i en melding på Twitter.

Med den nye funksjonen – som er tilgjengelig gratis for spillere på Steam og Nintendo Switch – kan du legge fra deg spillet på én plattform og fortsette akkurat der du slapp på den andre.

Alt du må gjøre er å logge deg inn med 2K-kontoen din i begge versjonene, samt huke av for «multi-platform cloud save» via innstillingsmenyen. Om du ikke har en 2K-konto, kan du opprette en via utgiverens nettsider.

Funker ikke med utvidelser

Mens mange fans har tatt imot funksjonen med stor entusiasme, har flere pekt ut en aldri så liten svakhet. Spillets utvidelser er nemlig ikke tilgjengelige for Switch-versjonen, så hopping mellom plattformene fungerer foreløpig kun med hovedspillet.

Nesten fem måneder etter Civilization VI-lanseringen på Switch er det enda ikke klart hvorvidt Rise and Fall, Gathering Storm eller andre fremtidige utvidelser noen gang vil ankomme hybridkonsollen.

En representant for Aspyr, studioet som står bak Switch-versjonen, kunngjorde opprinnelig at arbeidet var i gang i februar. Kommentaren på Reddit ble imidlertid raskt redigert for å fjerne Switch-detaljene, og siden har vi ikke hørt noe.

Vår anmelder var litt skeptisk til den forrige Civilization VI-utvidelsen.
Les Gathering Storm-anmeldelsen her »

Siste fra forsiden