Civilization VI - New Frontier Pass

Neste spillbare Civilization VI-nasjon blir Portugal

Introduseres sammen med ny zombiemodus i New Frontier Pass.

2K og utvikler Firaxis har offisielt avduket den sjette og siste innholdspakken i Civilization VI-sesongpasset New Frontier Pass. Portugal Pack slippes 25. mars, og som navnet tilsier vil denne legge til Portugal som en ny spillbar nasjon.

I Zombie Defense Mode må spillere kjempe mot vandøde i tillegg til andre nasjoner.
2K

I annonseringsvideoen – som du kan se i videovinduet øverst i artikkelen – forteller Firaxis at den offisielle gjennomgangen av hvordan det blir å spille som Portugal først kommer om noen dager. I mellomtiden har utviklerteamet riktignok bekreftet at portugiserne satser på oppdagelsesreiser til sjøs og handel med andre nasjoner.

Med Portugal følger også to nye underverker – Torre de Belém og Etemenanki – samt en karttype som benytter seg av utvidelsens nye myrfelter.

Zombiene kommer

Ved siden av tilskuddet til nasjonsstallen byr den kommende Civilization VI-oppdateringen på en splitter ny modus. I Zombie Defense Mode kan falne styrker vende tilbake som vandøde for å skape trøbbel.

For å hamle opp med den nye trusselen får spillere nye forsvarsverktøy å leke seg med. Disse kan for eksempel eliminere zombiene eller sende dem i retning av fiendtlige fraksjoner.

Portugal Pack inkluderes uten ekstra kostnad for alle som har kjøpt New Frontier Pass, men kan også kjøpes separat.

Fans av strategispill har flere ting å glede seg over.
Crusader Kings III får nytt innhold denne uka »

Siste fra forsiden