Civilization VI - Leader Pass

Civilization VI introduserer en haug med nye lederfigurer

Gratis om du eier Anthology-versjonen av spillet.

2K og Firaxis har offisielt avduket en ny runde med ekstrainnhold for Civilization VI. Opplegget heter Leader Pass, og som navnet antyder skal flere nye ledere introduseres til spillet.

Totalt skal det komme 18 nye lederfigurer, som for eksempel Abraham Lincoln for USA, Ramses for Egypt, og Elizabeth I for England. 12 av disse er helt nye for spillet, mens de resterende seks beskrives som nye tolkninger av eksisterende ledere. Harald Hardråde fra Norge er blant de som får en oppussing.

De 18 figurene deles inn i seks pakker. Den første av disse kommer allerede neste uke – 21. november – og deretter skal de andre komme i tur og orden frem til mars 2023.

Leader Pass inkluderes i pakken for alle som eier Anthology-versjonen av Civilization VI. Alternativt kan man kjøpe passet separat, men 2K påpeker at noen ledere krever at man har tidligere utvidelser for spillet. Du kan se hva som trengs på spillets nettsider.

Vi lot oss begeistre for Civilization VI da spillet ble lansert i 2016. Ifølge anmelder Andreas Bjørnbekk var det nok av ting å pirke på, men de positive sidene sørget for et svært godt helhetsinntrykk.

LES OGSÅ: Hevder at Diablo IV skal lanseres i april »

Siste fra forsiden