Diablo IV - lanseringsdato

Hevder at Diablo IV skal lanseres i april

Nye rykter om spillets planlagte lansering.

Activision Blizzard

Diablo IV skal slippes en gang til neste år, men akkurat når har Blizzard ikke sagt noe om. Nå kan et mer eksakt lanseringsvindu imidlertid være avslørt, om vi kan tro ferske rapporter fra ryktemølla.

Diablo IV har ingen offisiell slippdato.
Activision Blizzard

Som Windows Central skriver ser det ut til at lanseringen blir i april 2023. Det var podkasten XboxEra som først var ute med ryktet, basert på informasjon fra kilder med kjennskap til situasjonen.

Windows Centrals egne kilder forteller også at spillet skal ut i april neste år. Nettstedet hevder også at Blizzard offisielt vil bekrefte slipplanene under årets The Game Awards, som avholdes 8. desember. Da kommer også detaljer om en åpen betatest, som angivelig går av stabelen i februar.

Diablo IV ble offisielt avduket under Blizzcon i 2019. Utvikleren lovet den gang en retur til seriens mørkere røtter, etter at Diablo III ble litt kritisert for sin mer tegneserieaktige stil.

I løpet av de siste årene har Blizzard sakte, men sikkert delt detaljer om hva spillere kan forvente av det neste innslaget i serien. Ved siden av offisiell informasjon har det også kommet store lekkasjer, med flere videoer som viser frem spillet.

LES OGSÅ: Grøsserspillet fra «Suda51» og «Swery» kan nærme seg en offisiell avduking »

Siste fra forsiden