Diablo 4 - Overwatch 2

Utsetter Diablo IV og Overwatch 2

Ifølge Blizzard kommer spillene kanskje ikke før 2023.

Blizzard

Blizzard har kunngjort utsettelser for både Diablo IV og Overwatch 2. Det kom frem under selskapets nyeste kvartalsrapport.

Overwatch 2.
Blizzard

Akkurat hvor lang forsinkelse det er snakk om gikk utvikleren ikke ut med. Potensielt kan lanseringen av begge spillene imidlertid ende opp med å havne en gang ut i 2023.

– Ettersom vi har jobbet med ny ledelse for Blizzard og for hver av spillseriene, spesielt knyttet til kreative toppjobber, har det blitt klart for oss at noen av Blizzard-produktene som var planlagt for det neste året kan ha godt av mer utviklingstid for å nå sitt fulle potensial, skrev Blizzard i rapporten.

– Vi planlegger fortsatt å levere en omfattende mengde innhold fra Blizzard til neste år, men nå planlegger vi en senere lansering for Overwatch 2 og Diablo 4 enn vi opprinnelig hadde sett for oss.

Ny sjef trekker seg

Overwatch-serien fikk ny sjef i april, da Jeff Kaplan trakk seg etter 19 år hos Blizzard. Han ble erstattet av Aaron Keller, som leder utviklingen av Overwatch 2.

Hva Diablo IV angår måtte både toppsjef Luis Barriga og sjefsdesigner Jesse McCree gå i august. Det fulgte anklager og et stadig pågående søksmål om trakassering og diskriminering hos Blizzard.

Også Blizzard-sjef J. Allan Brack forlot skuta i sommer, som følge av søksmålet. Brack ble erstattet av Jen Oneal og Mike Ybarra, men etter bare tre måneder har Oneal trukket seg.

I en uttalelse forklarer Oneal – tidligere sjef for Tony Hawk's Remastered-utvikler Vicarious Visions – at hun ikke drar fordi hun har gitt opp håpet for Blizzard. I stedet ønsker hun å bruke tiden sin på å skape en bedre fremtid for spillbransjen som helhet.

Mike Ybarra trer inn i rollen som solosjef med umiddelbar virking.

LES OGSÅ: Activision Blizzard-sjefen går ned til minstelønn »

Siste fra forsiden