Nytt spill fra Suda51 og Swery

Grøsserspillet fra «Suda51» og «Swery» kan nærme seg en offisiell avduking

Skaperne bak No More Heroes og Deadly Premonition har registrert varemerker for sitt samarbeidsprosjekt.

Rising Star Games

Goichi Suda og Hidetaka Suehiro – bedre kjent som «Suda51» og «Swery» – har gjort seg bemerket for en rekke litt besynderlige spill som alltid får lojale og hengivende fans.

Hver for seg har de blant annet stått bak seriene No More Heroes og Deadly Premonition. De har også hintet om planer om å lage noe sammen, og nå ser det ut til at samarbeidet er i full sving.

Hotel Barcelona

Tilbake i 2019 uttrykte Suda og Suehiro (via IGN Japan) et ønske om å lage et grøsserspill kalt Hotel Barcelona. To år senere tok de planene enda lengre, da Suehiros studio White Owls registrerte varemerkene «Hotel Barcelona» og «Death Game Hotel» i Japan.

2021-spillet No More Heroes 3 fra Suda51 og Grasshopper Manufacture.
Marvelous Entertainment

Enda er det ingen offisielle nyheter om spillet, men tilsynelatende har prosjektet kommet litt lengre på vei. Som VGC meldte har White Owls nemlig sendt inn søknad om å få registrert varemerkene globalt.

Søknadene er i kategorien varer og tjenester som inkluderer dataspillprogramvare, VR-briller, datamaskinvare, lydavspillingsenheter og personlige digitale assistenter. Det gaper med andre ord vidt, men mest sannsynlig er det programvare for dataspill som er mest relevant her.

Nye offisielle detaljer om prosjektet har ikke kommet frem. For tre år siden hevdet Suda og Swery riktignok at grøsserspillet ville strekke seg over flere tidslinjer, ha en skikkelig ond kjeltring og være et slags mordmysterium satt til spillets titulære hotell.

Så får vi bare se hvorvidt noen av disse planene har overlevd. Enn så lenge er det umulig å vite når partene potensielt planlegger å komme med en offisiell kunngjøring, men registreringen av varemerkene kan tyde på at det nærmer seg.

LES OGSÅ: Kultklassikeren Lollipop Chainsaw får nyversjon »

Siste fra forsiden