Hotel Barcelona

Første kikk på ny actiongrøsser fra  spillveteranene «Suda51» og «Swery»

Hotel Barcelona beskrives som en actionparodi på slasher-filmer.

Kultspillheltene Goichi «Suda51» Suda og Hidetaka «Swery» Suehiro har de siste årene puslet med et samarbeidsprosjekt under navnet Hotel Barcelona. Denne uka var tiden omsider inne for å vise frem hva de har holdt på med.

Hotel Barcelona.
White Owls

Traileren øverst i artikkelen viser en første kikk på det radarparet beskriver som en actionfylt parodi på slasher-filmer i to og en halv dimensjon. Det høres ut som galskap og basert på traileren er det akkurat det vi får.

I Hotel Barcelona fanges spillere i et hotell som er stappfullt av seriemordere. For å komme levende fra det må man hoppe seg gjennom hotellets sideskrollende plattformnivåer og bekjempe alt fra gigantiske babydukker til glupske haier.

Oppi det hele har «Suda51» og «Swery» slengt på et tidssykluselement. Når spillere dør må de begynne forfra igjen, men i stedet for å ta med seg erfaringspoeng og gjenstander til det neste livet får man med seg en såkalt Slasher Phantom – en kopi av deg selv som gjentar handlingene du gjorde i ditt forrige liv.

Hvordan det hele fungerer i praksis får vi se en gang til neste år. Hotel Barcelona kommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

LES OGSÅ: Kultklassikeren Lollipop Chainsaw får nyversjon »

Siste fra forsiden