Diablo  IV - lekkasje

Diablo IV-lekkasje viser over 40 minutter fra spillet

Blizzard

Lekkasjene vil ingen ende ta. Etter helgens Grand Theft Auto 6-bonanza er det nå Diablo IV sin tur, og 43 minutter med video fra det kommende spillet har funnet veien ut på Internett.

Det var Reddit-bruker «iV1rus0» som tilsynelatende først oppdaget to videoer fra en ukjent Diablo IV-spiller. Den første er på 5 minutter, mens den neste varer i over 38 minutter.

Skjermdump fra en av videoene.
Skjermdump fra en av videoene.

Klippene viser utforsking og kamp gjennom et større område. Det er klassen Barbarian som vises frem, og man får se en rekke egenskaper, forskjellige oppdragsgivere og selvfølgelig sanking av tonnevis med utstyr.

Hvor klippene kommer fra er foreløpig uklart, og basert på samtaler i videoene er det noen annen enn spilleren selv som har stått for opptaket. En teori er at de stammer fra Blizzards «familie og venner»-alfatest, som begynte i august.

Begge videoene er vannmerket med «Private Test Build» og et serienummer. Dermed blir det nok ikke vanskelig for Blizzard å finne ut hvem det er som spiller.

Lukket «end game»-betatesting av Diablo IV skal for øvrig begynne snart, kunngjorde utvikleren denne uken. Utvalgte spillere får da muligheten til å utforske vanskeligere områder nærmere slutten av spillet.

LES OGSÅ: Diablo IV kommer til neste år »

Siste fra forsiden