Civilization VI

Civilization VI til PlayStation 4 og Xbox One på høsten

Strategispillets to utvidelser kommer samtidig til begge konsollene og Switch.

Tre år etter spillets opprinnelige lansering er Civilization VI omsider på vei til PlayStation 4 og Xbox One. Det melder 2K og utvikler Firaxis på sine nettsider.

Civilization VI.
2K Games

Mens strategispillet allerede finnes i konsollform på Nintendo Switch, har Sony og Microsoft måttet vente ett år ekstra på sin tur. Spillet ankommer PlayStation 4 og Xbox One den 22. november.

Utvidelser til konsoll

Nintendo fikk kanskje et forsprang med hovedspillet, men utvidelsene til Civilization VI kommer samtidig på samtlige konsoller. Som 2K forteller vil både Rise and Fall og Gathering Storm slippes i én pakke, og også denne har fått lanseringsdato 22. november.

Førstnevnte introduserer en rekke tillegg til opplevelsen, som for eksempel mekanikker knyttet til lojalitet og æraer. Vår anmelder var stort sett fornøyd med Rise and Fall, men savnet bedre kunstig intelligens.

Gathering Storm setter fokus på klimaendringer og overhaler systemene for handel og administrering av ressurser. Denne utvidelsen imponerte ikke like mye som den første, men vår anmelder plukket likevel ut flere lyspunkter.

Les også: Nå har Civilization VI fått en battle royale-modus »

Siste fra forsiden