Nå er Assassin's Creed Unity tilbake på Steam

Men i Storbritannia er Ubisofts kommende spill fremdeles borte.

Assassin's Creed Unity er tilbake på Steam.
Ubisoft

Fredag skrev vi om hvordan tre av Ubisofts kommende spill plutselig forsvant fra nettbutikken Steam. Assassin's Creed Unity, The Crew og Far Cry 4 ble utilgjengelig over natten, uten at Ubisoft greide å klargjøre tydelig hvorfor.

Nå er spillene tilbake på butikken igjen, nesten. I Storbritannia, som var første land ute med å miste muligheten til å forhåndskjøpe spillene på Steam, er de fremdeles sportløst forsvunnet. I resten av Steams regioner dukker spillene opp ettere et enkelt søk.

Uklar grunn

Back in action.

Gamer.no har fremdeles ikke fått noe utfyldende svar fra Ubisoft angående forsvinningsnummeret etter at vi etterspurte en respons på fredag. Det britiske nettstedet PCGamesN er så vidt vi vet de eneste som har fått svar.

– Vi har vært i diskusjoner med Valve om Assassin's Creed Unity, men for øyeblikket er ikke spillet tilgjengelig på Steam i Storbritannia, lyder beskjeden fra Ubisoft, som også påpeker at det er mulig å kjøpe spillet fra deres egen UPlay-butikk eller hos andre nettbutikker.

For de som liker å samle alle spillene sine i en kurv er nok gjenoppstandelsen hyggelig. Husk likevel at det er mange andre alternativ ute der, og at Steam ofte ikke har de beste prisene.

Assassin's Creed Unity slippes 13. november til Windows,Xbox One og PlayStation 4. Denne gangen går historiesvippen innom Paris under den franske revolusjonen.

Selv om spillet yter like bra på begge konsollene har det vært murring.
Ubisoft sier at verken PlayStation 4- eller Xbox One-utgaven ble nedprioritert »

Siste fra forsiden