Kerbal Space Program

Nå er det slutt for Kerbal Space Program

Utvikleren skal fokusere fullt og helt på oppfølgeren.

Squad

Kerbal Space Program så dagens lys for første gang i 2011, da spillet entret det som den gang var et uoversiktlig og relativt nytt early access-marked. Spillet, som lar spillere bygge egne romfartøy for så å styre farkosten på oppdrag i det ytre rom, har siden den gang blitt utvidet gjentatte ganger, og utvikler Squad har arbeidet aktivt med oppdateringer og nytt innhold siden.

Inntil nå. Som annonsert i juni, er den nyeste oppdateringen til spillet, «Kerbal Space Program 1.12: On Final Approach», den siste planlagte finpussen spillet får.

Til evigheten og forbi?
Private Division

Nå er det offisielt slutt for nytt innhold til Kerbal Space Program, selv om utviklerne understreker at de vil trå til for å rette opp feil og mangler ved behov også i noen tid framover.

Oppfølger på vei

Utover dette vil utviklerne av originalspillet, Squad, heretter flytte fokuset sitt mot den kommende oppfølgeren, Kerbal Space Program 2.

Kerbal Space Program 2 ble annonsert for ganske nøyaktig ett år siden, men var da under ledelse av en annen utvikler enn originalen. Den gang var det studioet Star Theory som sto bak, men det har siden blitt nedlagt og erstattet av Intercept Games.

Oppfølgeren, som egentlig skulle slippes allerede i 2020, har nå planlagt lansering i 2022, og skal etter planen ferdigstilles og videreutvikles i felleskap mellom Squad og Intercept Games. Det kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av The Forgotten City »

Siste fra forsiden