Kerbal Space Program 2 trailer

Kerbal Space Program 2 kommer i 2020 – lages av en annen utvikler enn forgjengeren

Se den første traileren.

Kerbal Space Program 2 har blitt annonsert for slipp til PlayStation 4, Xbox One og Windows en gang i 2020. Avdukingen skjedde under Gamescoms åpningsshow mandag kveld. Du kan selv se annonseringstraileren over.

Interessant nok er det et nytt utviklingsstudio bak roret denne gangen. Mens forgjengeren ble utviklet av Squad er det Star Theory som snekrer sammen oppfølgeren. Akkurat hva det betyr vet vi ikke, men spillet virker å ligge tett opp mot opphavet.

Private Division

– Kerbal Space Program 2 har blitt bygget opp fra grunn av for å møte de kravene som stilles av moderne og neste generasjons romutforsking, samtidig som det beholder det monumentale grunnlaget som ble lagt i det første spillet. Bygg et romprogra, konstruer et kraftig romfartøy, design ressurssankende kolonier og mer for å avdekke galaksens hemmeligheter, forteller utviklerne på nettsiden,

Forbedringer og videreutvikling

Ellers for vi vite at spillet har lagt vekt på å forbedre inngangsterskelen for nye spillere. Det opprinnelige spillet var kjent for å være tungt å sette seg inn i, så dette fokuset er antageligvis en respons på det.

Utviklerne skal også legge til rette for modding og flerspiller, og skal fortelle mer om dette senere,

Kerbal Space Program er et spill der du bygger romfartøy for å komme deg ut i verdensrommet. Etter hvert som du kommer deg lenger og lenger, får du mer ressurser, og kan sende ut flere skip. Spillet er kjent for å legge seg tett opp mot virkelighetens fysikk, noe som betyr at spillere må være nøyaktige når de skaper romfartøy – ellers eksploderer det hele på bakken, eller bare tumler over om man har rotet det skikkelig til.

Siste fra forsiden