Kerbal Space Program 2 - utsatt

Kerbal Space Program 2-lanseringen flyttet til høsten 2021

– Covid-19 byr på mange unike utfordringer som krever mer tid.

Private Division

Kerbal Space Program 2, oppfølgeren til det populære romskipbyggespillet fra 2015, er utsatt igjen. Spillet skal nå slippes til høsten 2021 – i hvert fall om alt går etter planen.

Se den opprinnelige annonseringstraileren for Kerbal Space Program 2. (Video: Private Division)

I en Twitter-melding uttrykker Star Theory forståelse for at dette neppe var nyheten fans hadde håpet å høre. Samtidig forklarer utvikleren at dette var den beste og eneste løsningen, ettersom arbeidet tar mer tid enn forventet – blant annet på grunn av korona-pandemien.

– Vi lager et stort spill som er stappfullt av nye funksjoner, men det vil ta lenger tid enn vi tidligere antok. Med alt som skjer i verden i dag på grunn av Covid-19-utbruddet, har vi støtt på mange unike utfordringer som krever mer tid å forme, bygge og teste på en trygg måte slik at vi kan gjøre Kerbal Space Program 2 så bra som det kan bli.

– Større og bedre

Kerbal Space Program 2 ble først avduket i august 2019. Den gang siktet Star Theory mot lansering en gang før april 2020, men bare et par måneder senere ble datoen flyttet til en gang før april 2021 – før spillet nå altså ble forsinket igjen.

Når det endelig kommer lover utvikleren en opplevelse som er større, bedre og mer tilgjengelig for både veteraner og nye Kerbal Space Program-fans. Blant annet lokker spillet med reiser mellom solsystemer, samt muligheten til å opprette kolonier på planetene du oppdager.

Covid-19 klarer visstnok ikke å stoppe Cyberpunk 2077.
Ifølge CD Projekt RED er spillet fortsatt på god vei mot lansering i september »

Siste fra forsiden