Kerbal Space Program 2-lanseringen flyttet til høsten 2021
(Bilde: Private Division)

Kerbal Space Program 2 - utsatt

Kerbal Space Program 2-lanseringen flyttet til høsten 2021

– Covid-19 byr på mange unike utfordringer som krever mer tid.

Kerbal Space Program 2, oppfølgeren til det populære romskipbyggespillet fra 2015, er utsatt igjen. Spillet skal nå slippes til høsten 2021 – i hvert fall om alt går etter planen.

Se den opprinnelige annonseringstraileren for Kerbal Space Program 2. (Video: Private Division)

I en Twitter-melding uttrykker Star Theory forståelse for at dette neppe var nyheten fans hadde håpet å høre. Samtidig forklarer utvikleren at dette var den beste og eneste løsningen, ettersom arbeidet tar mer tid enn forventet – blant annet på grunn av korona-pandemien. 

– Vi lager et stort spill som er stappfullt av nye funksjoner, men det vil ta lenger tid enn vi tidligere antok. Med alt som skjer i verden i dag på grunn av Covid-19-utbruddet, har vi støtt på mange unike utfordringer som krever mer tid å forme, bygge og teste på en trygg måte slik at vi kan gjøre Kerbal Space Program 2 så bra som det kan bli.

– Større og bedre

Kerbal Space Program 2 ble først avduket i august 2019. Den gang siktet Star Theory mot lansering en gang før april 2020, men bare et par måneder senere ble datoen flyttet til en gang før april 2021 – før spillet nå altså ble forsinket igjen. 

Når det endelig kommer lover utvikleren en opplevelse som er større, bedre og mer tilgjengelig for både veteraner og nye Kerbal Space Program-fans. Blant annet lokker spillet med reiser mellom solsystemer, samt muligheten til å opprette kolonier på planetene du oppdager. 

Covid-19 klarer visstnok ikke å stoppe Cyberpunk 2077.
Ifølge CD Projekt RED er spillet fortsatt på god vei mot lansering i september »

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen