Roll7 - Intercept Games

Legger ned studioene bak Kerbal Space Program 2 og OlliOlli

Del av restrukturering hos Take-Two.

Kerbal Space Program 2.
Private Division

TLDR

  • Take-Two kunngjorde nylig omfattende nedskjæringer i bedriften, med både oppsigelser og nedleggelser planlagt.
  • Ifølge Bloomberg vil OlliOlli-utvikler Roll7 og Kerbal Space Program 2-studioet Intercept legges ned som del av restruktureringen.
  • Take-Two har ikke kommet med detaljer, men bemerker at det fortsatt blir jobbet med oppdateringer for Kerbal Space Program 2.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Take-Two kunngjorde nylig at det ville utføre omfattende kutt i bedriften. Spillgiganten varslet oppsigelser og nedleggelser, og ifølge Bloomberg vil både Roll7 og Intercept Games forsvinne.

Begge studioene tilhører Private Division, Take-Twos utgiverarm for mindre spillsatsinger. Roll7 er kjent for spill som OlliOlli og Rollerdrome, mens Intercept sto bak Kerbal Space Program 2.

I en uttalelse til Bloomberg viste Take-Two-topp Alan Lewis kun til kunngjøringen om nedbemanninger fra april. Der forklarte ledelsen at målet var strømlinjeforming av selskapets struktur.

Rollerdrome serverte skyteaction på rulleskøyter.
Private Division

Lewis ønsket ikke å komme med ytterligere detaljer, men påpekte at det stadig jobbes med oppdateringer for Kerbal Space Program 2. Det til tross for at samtlige ansatte hos Intercept – rundt 70 mennesker – ser ut til å ha mistet jobbene sine.

Take-Two gikk nylig til innkjøp av Borderlands-utvikler Gearbox Entertainment. Selskapet forventer også å tjene lass på lass med penger til neste år, trolig knyttet til den planlagte lanseringen av Grand Theft Auto VI.

LES OGSÅ: Private Division skal også gi ut Hobbit-simulatoren Tales of the Shire »

Siste fra forsiden