Grand Theft Auto VI

Grand Theft Auto-utgiveren tror fortsatt på rekordår i 2024/25

Take-Two legger ingen demper på fansens håp om GTA 6-lansering.

Tirsdag kveld slapp Take-Two sin nyeste kvartalsrapport. Med salg av spill og tjenester til en verdi av 12,3 milliarder kroner har utgiveren av blant annet Grand Theft Auto prestert omtrent som forventet, men tror fortsatt på større og bedre ting til neste år.

I en samtale med investorer sa økonomisjef Lainie Goldsmith at Take-Two forventer et «vendepunkt» for selskapet i regnskapsåret 2025. Det vil si perioden 1. april 2024 til 31. mars 2025, der Goldsmith noe kryptisk forteller at Take-Two forventer å tjene masse penger.

– Vi er sikre på at det våre team gjør i år vil føre til sterk vekst. Gjennom våre felles tiltak tror vi fortsatt at vi posisjonerer selskapet mot et omfattende vendepunkt i regnskapsåret 2025, som vil kulminere i at vi leverer driftsytelse på rekordnivåer neste år og videre.

Kommentarene har fornøyet håp blant Grand Theft Auto-fansen om at seriens neste innslag vil lanseres en gang før 31. mars 2025. Utvikler Rockstar har bekreftet at arbeidet med GTA 6 er underveis, men har foreløpig ikke sagt noe om lanseringsdato.

Tidligere i år hintet Take-Two om at 2024/25 ville inkludere lansering av «flere banebrytende spill». Utgiveren forventer en omfattende økning i salgsinntekter fra spill i perioden, som er en av hovedgrunnene til at fans tror på GTA 6-lansering.

Take-Two har selvfølgelig også andre prosjekter i ovnen. Disse inkluderer Judas – det neste spillet fra Bioshock-pappa Ken Levine – og et nytt Mafia-spill. Foreløpig har ingen av disse fått slippdatoer.

LES OGSÅ: Red Dead Redemption slippes på PlayStation 4 og Switch »

Siste fra forsiden