Take-Two - Grand Theft Auto 6

Take-Two hinter kanskje om GTA 6-lansering til neste år

Utgiverens nyeste kvartalsrapport lover «banebrytende spillansering».

Illustrasjonsbilde hentet fra Grand Theft Auto V.
Rockstar Games

Take-Two avslørte onsdag at det forventer en betydelig økning i salgsinntekter i løpet av neste regnskapsår. Forventningene er knyttet til lansering av det selskapet beskriver som «flere banebrytende spill», og mange gjetter nå på at det dreier seg om Grand Theft Auto VI.

Inntekter fra salg av spill og tjenester klatret seg opp til 5,28 milliarder dollar forrige regnskapsår. I inneværende år regner Take-Two med å få inn rundt 5,5 milliarder, men mellom 1. april 2024 og 31. mars 2025 er forventningen at dette vil klatre til svimlende 8 milliarder dollar.

– Vi tror at vi vil begynne vår neste vekstfase i regnskapsåret 2025, der vi planlegger å levere flere banebrytende titler som vi forventer at vil sette nye standarder for kvalitet og suksess, sa Take-Two-sjeff Strauss Zelnick i selskapets nyeste kvartalsrapport.

– Etter flere år med investering og kreativ utvikling er vi svært spente på dette neste kapittelet for Take-Two. Etter hvert som vi iverksetter vår strategi og lanserer det vi forventer at blir en serie med populære spill, tror vi at våre marginer vil vokse for å gi bransjeledende avkastninger for våre aksjonærer.

Rockstar har ikke sagt noe om lanseringsplaner for Grand Theft Auto VI, og det har vært svært stille rundt prosjektet siden det offisielt ble kunngjort tidlig i fjor. En svær lekkasje i september røpet en rekke detaljer om opplevelsen, men hvor mye som vil endre seg frem mot lansering er uklart.

Ved siden av Grand Theft Auto VI sitter Take-Two blant annet på Judas, det neste spillet fra Bioshock-pappa Ken Levine, og et nytt Mafia-spill. Foreløpig har ingen av disse fått slippdatoer.

LES OGSÅ: Rockstar har angivelig skrinlagt oppussing av Red Dead Redemption og Grand Theft Auto IV »

Siste fra forsiden