Intercept Games

Kerbal Space Program 2-utvikleren har et nytt spill i ovnen

Også dette ser ut til å handle om raketter og utforsking i verdensrommet.

Illustrasjonsbilde fra Kerbal Space Program 2.
Private Division

Intercept Games – utvikleren bak Kerbal Space Program 2 – har et nytt spill på gang. I tillegg til Kerbal-oppfølgeren jobber studioet også med et hittil uannonsert spill – som ser ut til å spille på flere av de samme strengene.

Intercept Games jobber fortsatt med å ferdigstille Kerbal Space Program 2.
Private Division

Spillplanene ble avslørt gjennom en stillingsannonse fra Intercept-eier Take-Two – først oppdaget av PC Gamer. Annonsen forteller at utvikleren pusler med «et ikke annonsert stilisert eventyrspill basert på vitenskap».

Blant flere krav for potensielle kandidater er en lidenskap for utforsking av verdensrommet, raketter, verdensbygging og tilsvarende underholdningstyper under en bredere medieparaply. Som pluss bør man også ha erfaring med å skape planeter som er kuleformede.

Ellers nevner annonsen ingen ting om hva spillet heter, hva det faktisk går ut på eller når fans potensielt får høre noe mer om det.

I mellomtiden virker det som om Intercept har mer enn nok å styre med. Arbeidet med Kerbal Space Program 2 har støtt på flere vanskeligheter siden Intercept tok over ansvaret i 2020. Spillet skulle opprinnelig lanseres tidlig i 2021, men utvikleren jobber nå mot lansering i begynnelsen av neste år.

LES OGSÅ: Dead Space-nyversjonen har fått slippdato »

Siste fra forsiden