Nå er Spotify tilgjengelig på PlayStation 4 og 3

Er eksklusivt for Sonys konsoller, men kanskje ikke for alltid.

SCEE

Mandag landet musikkstrømmetjenesten Spotify på PlayStation 3 og 4, etter at samarbeidet først ble annonsert i januar. Spotify erstatter nå Sonys Music Unlimited-tjeneste som legges ned i samme slengen. Faktisk ble Spotify-appen installert med den siste PlayStation 4-oppdateringen, og skal ha erstattet Music Unlimited-applikasjonen allerede.

Slik ser appen ut på PlayStation 4.

Dermed blir tjenestens 30 millioner sanger tilgjengelig for spillerne på de to konsollene fra og med i dag. På PlayStation 4 kan du høre på musikk mens du spiller; på PlayStation 3 må du dessverre innfinne deg med bare å lukke øynene og nyte favorittlåta, uten å plaffe ned noobs i ditt utvalgte skytespill. Tjenesten skal også være tilgjengelig på Xperia-telefoner og -nettbrett.

De som hadde et Music Unlimited-medlemskap får 2 gratismåneder med Spotify Premium om de vil. Alle som allerede har en Spotify-konto kan bruke tjenesten ut av boksen. Det gjelder både gratisutgaven og Premium-utgaven.

Ifølge Eurogamer, som har snakket med den britiske markedsføringssjefen til Sony Computer Entertainment Europe, vil tjenesten fortsette å være eksklusiv til Sony-konsollene, i hvert fall i en god stund til.

– PlayStation kommer til å ha spilleksklusivitet. Hvor lenge det varer er ikke bestemt, men i hvert fall i nærmeste fremtid, fortalte han til nettstedet på et arrangement sist uke.

Vi var tilstede da Trondheim fyrte opp med spillmusikk.
Les vår anmeldelse av spillmusikkonserten i Trondheim »

Siste fra forsiden