Nå fornyes e-sporten på Gamer.no

Turneringsplattformen er totalrenovert – og vi har store planer fremover!

Vi er stolte av å endelig kunne vise frem første steg i det som skal bli et mer brukervennlig og aktivt samlingspunkt for norsk e-sport. Dagens totalrenovering av turneringsplattformen på Gamer.no er resultatet av et arbeid som har pågått i halvannet år.

Men for å ta det viktigste først: Ja, Gamer.no har nå endelig fått mørk modus! Gå gjerne nederst på nettsiden for å aktivere dette før du leser videre.

Den andre viktige nyheten er selvsagt at vi nå tør si at vi har en mobilvennlig nettside.

Så, nå som disse tinga er ute av verden, kan vi gå løs på alt det andre vi lanserer i dag.

LES OGSÅ: Resten av Gamer.no blir også ny i dag

Ryddigere

Det første som møter deg i den nye turneringsoversikten på desktop er et bredere og ryddigere design.

Øverst løfter vi frem de tre viktigste turneringene du kan bli med på akkurat nå. Dette er turneringer arrangert av verifiserte aktører, altså noen vi stoler på.

Vi har innført «arrangør» som en synlig del av turneringsplattformen. En arrangør kan være alt fra et community, en bedrift eller en sponsor. Tidligere var kun brukere listet opp som ansvarlige for en turnering. Nå er selve arrangøren fremtredende. Etterhvert kan du følge arrangører du liker for å få varsler om nye turneringer eller andre aktiviteter fra dem.

Mer personlig

Det DU er mest opptatt av er alltid raskt tilgjengelig øverst på nettsiden. Denne menyen finnes bak profil-ikonet på mobil.

Oversikten over dine kommende kamper, dine klubber, dine lag og dine turneringer er flyttet øverst til venstre for å ta mindre plass – men samtidig alltid være lett tilgjengelig. På mobil er disse tingene raskt tilgjengelig under profil-ikonet ditt.

De oppmerksomme ser at det også har dukket opp en bjelle. Her kommer det varsler om alt du deltar i og nyheter om klubbene og lagene du er en del av. Du kan skreddersy hva du ønsker å varsles om, for eksempel påminnelse om kamp neste dag, at motstander foreslår nytt tidspunkt eller at noen har skrevet noe til deg på kampsiden.

Les også
«Phenom» er OL-mester i Street Fighter V
Turneringsside og varslinger på mobil.

Kortere vei

Spillermarkedet er blant de mest brukte tjenestene på Gamer.no. Nå har denne fått sin egen plass i hovedmenyen. Det samme har alle turneringene. Dermed er veien kortere, fremfor å måtte gå via e-sportforsiden først.

Til venstre på turneringsoversikten har vi nå plassert spillfilteret. Bort med nedtrekksmenyen, inn med intuitive spillikoner, raske valg og enklere oversikt over hva som rører seg.

Vi har ryddet opp i presentasjonen inne på hver turnering.

Inne på hver turnering har det skjedd store endringer for å strømlinjeforme brukeropplevelsen både for de som deltar og de som arrangerer. Den viktigste infoen er mer synlig og veien til mer informasjon om turneringen, kampene, tabeller og regler er kortere enn noen gang - både på desktop og mobil.

Mye mer i vente

Dette er bare starten på hva som skal skje fremover. Vi er nå helt løsrevet på vår egen tekniske plattform, og står fritt til å utvikle oss videre akkurat slik vi og miljøet ønsker.

Her er noen av planene våre:

  • Nasjonale og lokale arrangører skal enklere kunne gjøre ting for sitt miljø, og skape tettere bånd til sine deltakere
  • Klubber og lag får bedre muligheter til å vise seg frem og komme i kontakt med sine fans og følgere
  • God støtte for å bygge, drifte og synliggjøre egne communities
  • Splitter nytt tilbud for norske lag som vil avtale og spille private treningskamper mot hverandre!
  • Flere og oftere turneringer og andre aktiviteter
  • Bedre muligheter til å finne lagkamerater, folk å spille med, trenere, managere og annet gjennom din klubb eller ditt lag

Vi skal sørge for at veien videre er i tråd med hva de viktigste e-sportmiljøene i Norge ønsker seg og trenger. Hvilken funksjonalitet eller hvilke tjenester ønsker dere på Gamer.no sin turneringsplattform fremover? Hva er ditt lag eller din klubb mest opptatt av? Hva trenger du som arrangør?

Gi oss gjerne tilbakemelding i kommentarfeltet eller på e-post til support@gamer.no.

Siste fra forsiden