Nå får Ekstra-medlemmer ett spill i måneden

Nå gjør vi Gamer.no enda bedre

Store leseropplevelser, reklamefritt og ett spill i måneden. Slik blir vår Ekstra-satsing.

Shutterstock/Gamer.no

De siste månedene har vi fått masse gode innspill på hvordan Gamer.no kan bli bedre – gjennom leserpanel, på epost, i sosiale medier og på forumet. Blant alle idéene, er det to ønsker som stadig går igjen: Dere vil ha mer innhold og lærerikt stoff som ikke finnes andre steder, og dere synes annonser ødelegger leseropplevelsen.

For å imøtekomme disse ønskene, utvider vi nå Tek Ekstra-konseptet som vi lanserte i oktober. Dette er nå blitt en premium-pakke for deg som synes dagens nettsted er bra, men vil ha mer.

Mer av de store leseropplevelsene

Som Ekstra-medlem får du én unik dybdeartikkel hver uke. Fremover skal vi satse tungt på å grave frem de virkelig gode sakene, artikler du aldri før har sett på Gamer.no. Dersom vi får mange nok medlemmer vil det kunne finansiere hyppigere publisering av unikt Ekstra-innhold.

I vår aller første Ekstra-sak forteller vi historien om hvordan The 7th Guest-utviklerne sa opp jobbene sine for å satse på spillldrømmen. .

Første sak ut i den nye medlemstjenestener en enorm artikkel om hvordan The 7th Guest revolusjonerte spillbransjen. Vi har snakket med grunnleggerne av Trilobyte, og gir deg historien om hvordan Rob Landeros og Graeme Devine realiserte spilldrømmen ved å være tidlig ute med å satse på CD-ROM-formatet.

I ukene fremover kan du blant glede deg til innsiktsfulle artikler om hva som skjer med spillutviklere når de hetses på nettet, vi skal fortelle hvordan grøssersjangeren har utviklet seg, og vi skal la dere bli bedre kjent med de norske utviklerstudioene og den norske spillbransjen.

Med på kjøpet følger selvsagt også alle Ekstra-sakene som Hardware.no produserer, inkludert dyptgående ytelsestester av PC-spill, guider om hvordan du bytter harddisk på konsoll og gode råd for hvordan du velger riktig TV til spilling.

Den svært underholdende og intelligente hjernetrimmeren Hexcells er månedens spill for Ekstra-medlemmer i desember.

Få ett spill hver måned

Men det stopper ikke der. Vi gir hvert Ekstra-medlem ett spill hver eneste måned. Tilbudet kan være alt fra små indieperler til store klassikere, fellesnevneren er at det er spill vi i redaksjonen anbefaler. Spill vi synes du bør få med deg.

En annen viktig fordel som Ekstra-medlem er valget om å se annonser eller ikke. Uten reklamene laster siden raskere og krever mindre av prosessoren. Det betyr også at vi kan lage en forside med større bilder, mer luft og smartere løsninger.

Som Ekstra-medlem vil du få forsider med mer luft, større bilder og smartere layout.

Når det gjelder betaling på nett, har tilbakemeldingen deres vært at det må være så enkelt som mulig. Vi har kikket til brukervennlige tjenester som Netflix og Spotify, og satset på én enkel pris: 39 kroner i måneden eller 390 kroner for ett år. Du kan velge om du vil betale med Visa, Mastercard eller Paypal. Vi har faktisk gjort det mulig å betale med Bitcoin også, for de som ønsker det.

Gratis prøvemåned

Dere har sagt at dere vil kunne prøve ting før dere kjøper. Derfor kan du prøve Tek Ekstra gratis i én måned. Liker du ikke tjenesten, kan du avslutte når du måtte ønske. Det er ingen bindingstid eller andre forpliktelser.

Vi håper at du benytter anledningen til å prøve ut Tek Ekstra, og at du setter pris på alle de ekstra artiklene og den nye forsiden vår. Vi stoler også på at du har mange innspill på hvordan vi kan bli bedre. Vel bekomme:

Prøv én måned gratis

PS: Dersom du velger å stå over for denne gang, ser vi frem til å fortsette å levere deg gode, gamle Gamer.no – helt gratis som alltid.

Siste fra forsiden