Nå har noen «rundet» Pokémon Go

Vel, så langt det lar seg gjøre.

The Pokémon Company

Det har gått litt over to uker siden Pokémon Go tok verden med storm i USA, New Zealand og Australia, og nå har det som måtte skje, endelig skjedd: Noen har klart å fange samtlige Pokémon.

Vel, nesten alle.

Torsdag formiddag kunne den amerikanske Reddit-brukeren ftb_hodor nemlig være den første til å skryte på seg å ha sett og fanget 142 unike lommemonstre.

Slik ser ftb_hodors samling ut.
ftb_hodor/reddit.com

Vår styrke vil vise vei

142 er riktignok et stykke unna det totale antallet på 151 Pokémon fra den første generasjonen med skapninger (den eneste generasjonen som for øyeblikket er tilgjengelig i Pokémon Go), men det er nå sånn at de resterende ni skapningene ikke lar seg fange like lett.

De ni består for det meste av legendariske monstre, deriblant Mew, Mewtwo, og de tre mytiske fuglene Zapdos, Articuno og Moltres. Enda fire er begrenset til hvert enkelt kontinent – Farfetch'd i Asia, Kangaskhan i Australia, Mr. Mime i Europa og Tauros i Nord-Amerika – og den aller siste er den merkelige Ditto, som ingen enda har sett noe til.

Når de gjenværende skapningene vil dukke opp i spillet er det antagelig ingen andre enn utvikler Niantic og The Pokémon Company som vet, men vi setter penger på at monstrene viser seg før eller siden.

ftb_hodor brukte altså litt over to uker på å fange alle 142. På den tiden gikk han over 153 kilometer og plukket med seg til sammen 4629 skapninger. Hvordan ser din samling ut?

Har du ikke fulgt med på Pokémon Go-fenomenet?
Les alt vi har skrevet om spillet her »

Siste fra forsiden