Kinect-slossing i Fighters Uncaged

Nå har slåssekjempene rømt fra buret sitt igjen

Rydd unna alt som kan knuses, nå får vi slåssing med Kinect.

Ubisoft har kunngjort Fighters Uncaged, et slåssespill for det nye Xbox 360-kontrollsystemet, Kinect. Spillet er under utvikling hos AMA Studios, og skal lanseres allerede i november.

I dette spillet får du bruke din egen kropp som kontrollsystem, og skape 70 ulike typer slag, spark og andre angrep inspirert av ekte kampsport. Spillet har 21 ulike arenaer hvor du møter varierte motstandere med unike kampstiler.

Miljøene du får slåss i inkluderer en mørk bakgate, en skitten havn og en forlatt kirke. Dette spillet ser med andre ord ut til å bli litt mindre fargerikt enn et gjennomsnittlig Kinect-spill.

Spillet støtter også stemmeaktiverte superangrep, og hvis du fortsatt sliter med å ta ut fiendene kan du få hjelp av en venn. Bare pass på porselenet i stua.

– Fighters Uncaged er det første bevegelseskontrollerte slåssespillet for Kinect, og er dedikert til kjernespillerne. Det krever at spillerne hopper ut av setene sine for å ta del i et kontrollerfritt, kroppskontrollert slåssespill, og oppleve autentisk thai-boksing, sier Caroline Stevens, som driver markedsføring for Ubisoft.

Du kan skjekke spillets nettsted for mer informasjon.

Siste fra forsiden