Nå jobber Killzone-gjengen med noe helt nytt

Etter ti år med Helghast-slakting kommer noe «ferskt».

Selv om PlayStation 4-spillet Killzone: Shadow Fall ikke er å finne i butikkene enda, har utvikler Guerilla Games allerede bykset videre til neste prosjekt. Dette forteller hoveddesigner Eric Boltjes til Eurogamer i et intervju.

– Vi som studio ønsker å prøve nye ting, og vi har nå begynt å arbeide med en ny merkevare. Dette er noe helt annerledes enn Killzone. Jeg ønsker ikke å si noe om det akkurat nå, men vi ønsker å holde det ferskt, forteller Boltjes.

Helt vanlig prosess

At arbeidet med det nye prosjektet allerede har begynt, påvirker ikke Killzone: Shadow Fall på noen måte, forteller nederlenderen. Designernes oppgaver er ferdig for lengst, og det som gjenstår nå er det opp til koderne og kvalitetssikringsfolkene å få orden på.

Først skal dette slippes.

Dette markerer første gang siden Killzone på PlayStation 2 i 2004 at Guerilla bryner seg på noe helt nytt. Før den gang hadde de kun Shellshock: Nam ’67 under beltet, som faktisk kom ut kun måneder tidligere enn det første møtet med Helghast. Tredjepersonspillet var satt til Vietnam-krigen, og var ganske så annerledes fra det selskapet har blitt kjent for de siste årene. Her på Gamer.no hadde vi ikke mye godt å si om Shellshock: Nam'67.

Killzone: Shadow Fall kommer til PlayStation 4 samtidig som konsollen slippes, 29. november.

Les også: Nye Killzone vil løsrive seg fra Call of Duty-standarden Les også: Sniktitt på Killzone: Shadow Fall

Siste fra forsiden