Konkurranse

Nå kan du åpne tredje luke i julekalenderen

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for en hver smak.

Årets snikmorderspill?

Hitman 2 Gold Edition.
Warner Bros.

Dagens luke skjuler det nyeste spillet til en velkjent skallet og godt kledd mann. Agent 47 er aktuell i disse tider med Hitman 2, oppfølgeren til danske IO Interactives nye tolkning av sin flaggskipserie Hitman. I motsetning til forgjengeren har Hitman 2 forkastet det episodiske formatet, så det du får her er hele spillet. Det er Gold-utgaven til Xbox One som ligger i premiepotten.

Som vanlig handler det om å eliminere gitte menneskemål, og mye av moroa ligger i de mange mulige måtene å tilnærme seg attentatene på. Her kan du fullføre oppdragene på både blodseriøse og mer absurde måter.

Vi satte veldig pris på Hitman 2 da vi anmeldte det i høst.

– Hitman 2 er mer av den Hitman vi så for 2 år siden, og det er bra i min bok. Seks nye plasser å utforske, alle store, unike og med bokstavelig talt hundrevis av ting å finne ut av, utfordringer å løse og unike måter å løse oppdragene på. Det er like gøy å knekke koden denne gang som i Hitman, og jeg er på ingen måter ferdig med noen av kartene så langt, skrev vår anmelder.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
125 har spilt i dag

125 har spilt, slår du snittet?

Siste fra forsiden