Nå kan du bruke Galaxy Note 7 som bombe i Grand Theft Auto V

Modder har det litt gøy med Samsung-mobilen etter feilen som fikk den til å eksplodere.

I september måtte Samsung stenge salget av mobiltelefonen Galaxy Note 7 på grunn av problemer med batteriene til telefonen. Ikke lenge etter dukket det opp vitneutsagn om at problemet var ganske alvorlig – telefonene «eksploderte», og etterlot seg brannskader på omgivelsene.

En Reddit-bruker la ut bilder av Note 7-telefonen sin, som fikk store skader etter at den angivelig eksploderte.
Reddit

Samsung har siden gått inn for å erstatte alle telefonene som inneholdt produksjonsfeilen, så eksplosjonsfeilen er nå i praksis en saga blott. Eller, nesten i hvert fall.

En modder kalt «HitmanNiko» bestemte seg nemlig å forevige produksjonsfeilen i en modifikasjon til PC-versjonen av Grand Theft Auto V, som erstatter klisterbombene i spillet med en Samsung Galaxy Note 7. Det eksplosive resultatet ser du i videoen øverst.

Dersom du vil prøve ut mobilbombene selv, kan du laste ned modifikajonen fra GTA5 Mods.

Mod på mod

En haug av Grand Theft Auto V-modifikasjoner har det siste året dukket opp på internett. Vi har tidligere skrevet litt om en modder som tar over spillet med sin egen telefon, samt fikk endelig bekreftet at bruk av enspillermodifikasjoner ikke stenger spillere ute av flerspillerdelen Grand Theft Auto Online.

Vi har også fått med oss at skaperen av iCEnhancer, den store grafiske overhalingen av Grand Theft Auto IV, har begynt å snuse på hvilke muligheter Grand Theft Auto V har å by på.

Har du sett hvor liten Grand Theft Auto: San Andreas er i forhold til femmeren?
Så liten var San Andreas' verden sammenlignet med Grand Theft Auto V »

Siste fra forsiden