Nå kan du fjerne de sorte stripene i The Evil Within på PC

Og velge at spillet skal kjøre 60 bilder per sekund.

Bethesda

Grøsserspillet The Evil Within bruker i utgangspunktet et litt rart «letterbox»-format der store deler av skjermen rett og slett står ubrukt. Nå har PC-versjonen fått en oppdatering som lar deg fjerne de sorte stripene, og bruke hele skjermen.

I tillegg kan du velge om du vil begrense spillets bildeoppdateringsfrekvens til 30 eller 60 bilder i sekundet. Tidligere var den låst til 30 bilder i sekundet.

Har vært mulig tidligere

Urk. (bilde: Bethesda).

Nettstedet Eurogamer forklarer at disse endringene riktignok har vært mulige tidligere, ved hjelp av debug-kommandoer, men nå er de en del av spillets offisielle grensesnitt. I tillegg fikser oppdateringen problemer brukere har opplevd når de har fjernet de sorte stripene og økt bildeoppdateringsfrekvensen manuelt.

The Evil Within har fått mye pepper for ytelsen, både på konsoll og PC. Eurogamer har tidligere skrevet om konsollversjonen slik den var før «dag én»-oppdateringen, og spillets forum på Steam er fullt av folk som klager over ytelsen.

Selve spillet er imidlertid en solid affære, mener vår anmelder. Han beskriver det som «et sterkt eventyr med en uggen og tykk stemning i beste Resident Evil-stil». Om du liker uhyggelige spill kan du også ta en titt på rimelig nylanserte Alien: Isolation.

Siste fra forsiden