Nå kan du hjelpe denne oppblåste stakkaren helt gratis

Theme Hospital er gratis, men bare i en liten periode.

Theme Hospital er gratis.
EA

EA ruller stadig ut nye spill gratisprogrammet sitt, enkelt og greit kalt On the House, eller Origin spanderer her til lands. Fra før av har utgivergiganten bydd på spill som Dragon Age: Origins, Dead Space, Battlefield 3, Peggle, Plants vs. Zombies og SimCity 2000. Ny står en ny strategiklassiker for tur, denne gangen signert den sagnomsuste utvikleren Bullfrog.

Det kan bli travelt i Theme Hospital.
EA

I en periode kan du nå skaffe deg en helsprø sykehus-simulatoren Theme Hospital gjennom programmet. Vanligvis må du ut med en femtilapp for spillet, men i et lite tidsrom er det altså fritt tilgjengelig. Spillet kan du sikre deg på Origin.

De fleste som har bikka 25 husker sikkert hva spillet går ut på. Som daglig leder for et sykehus er det din oppgave å sørge for at fasilitetene er tipp topp, at utstyret er på stell, og at pasienter med slike merkverdige sykdommer som usynlighet, en trang til å imitere Elvis Presly, samt oppblåste hoder får den hjelpen de trenger. På mange måter er Theme Hospital oppfølgeren til fornøyelsespark-spillet Theme Park, selv om det først og fremst er businessaspektet de to deler.

Som med alle andre Origin spanderer må du ha en Origin-konto for å dra nytte av tilbudet. Har du det, er det bare å legge spillet i køen før det fosvinner fra porteføljen, og å vente spent på neste spill. EA bruker å legge ut et nytt spill hver måned, men det er ikke et klistret tidsskjema å spore.

Fikk du med deg DOS-utblåsningen for noen uker siden?
Du kan spille over 2300 DOS-spill gratis i nettleseren »

Siste fra forsiden