Nå kan du lande på planeter i Elite: Dangerous

Utvidelsen Horizons gir spillet mye nytt.

Frontier

Det er faktisk akkurat ett år siden romfartspillet Elite: Dangerous ble lansert til Windows etter en kronerullingskampanje.

Spillet har vært i stadig utvikling siden lanseringen i fjor, men det er først nå at utviklerne i Frontier Developments har lansert den første skikkelige store oppdateringen, kalt Horizons.

Lanseringstrailer til Elite: Dangerous. (Video: Frontier Development)

Horizons – også omtalt som sesong 2 av oppdateringer på grunn av videre planer – implementerer blant annet muligheten til å lande på planeter, helt sømløst. Her kan man da utforske planetenes overflate i kjøretøy, og finne gjemmesteder, styrtede romskip, minestasjoner og annet snadder. Planetene skal ha variert topografi på hvilken type det er.

Andre nyheter er muligheten til å være flere spillere som jobber sammen på ett skip, små romskip som kan ta av fra større skip, et system for å «crafte» nye gjenstander og mer.

Svært spill

I Elite: Dangerous kan du utforske en hel galakse. Spillet byr på 400 milliarder ulike solsystemer for deg å utforske. Du står veldig fritt til å bedrive det du ønsker – utføre oppdrag, grave etter ressurser, drive handel, eller eventuelt bli en rompirat.

Tidligere i år ble spillet også sluppet til Xbox One.

Flere spill vil prøve seg på stor skala for tiden.
Infinity: Battlescape lokker med massive romkamper i et solsystem i reell skala »

Siste fra forsiden