Nå kan du spille fotball i Overwatch

Ny oppdatering lader opp til OL i Rio med fotballmodus og kosmetiske gjenstander.

Det er ingen overraskelse at Blizzard stadig fortsetter å oppdatere og forbedre Overwatch – skytespillet har tross alt blitt en massiv suksess for de amerikanske utviklerne, og de vil utvilsomt holde den digre spillerbasen aktiv og fornøyd.

Torbjörn viser seg i svenske farger.
Blizzard Entertainment

Spillets nyeste patch tok derimot mange på senga da den ble sluppet tirsdag kveld. Ikke bare kom oppdateringen helt ut av det blå, men store deler av den var også fullstendig viet til det nært forestående OL i Rio.

Spill ball

Blizzard ønsker åpenbart å feire de olympiske lekene, og feiringen kommer da i form av over hundre nye kosmetiske gjenstander i spillet. De visuelle nyhetene inntar mange spennende former: fra tidsriktige kostymer til utvalgte helter, til nye animasjoner og positurer.

Lúcioball i praksis.
Blizzard Entertainment

Flere av heltene danderes med nasjonalfarger fra landene de opprinnelig kommer fra, mens andre får splitter nye, legendariske, utrustninger.

Mest oppsiktsvekkende var kanskje likevel spillets nye modus: Som en del av den ukentlige «brawl»-opplevelsen kan man denne uken nemlig spille fotball i Overwatch.

Lúcioball blir modusen kalt, og i rollen som den brasilianske helten Lúcio kastes seks spillere ut i Rocket League-aktige fotballkamper. Det hele er et ganske merkelig skue (som du kan se i traileren øverst).

Arrangementet varer til og med 22. august — etter det går de nye kosmetiske gjenstandene tilbake i «hvelvet», som Blizzard kaller det.

Mange av de nye kostymene kan du se i bilderkarusellen under.
LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Overwatch »

Siste fra forsiden