Blizzard har avslørt en ny Overwatch-figur

Oppdatert: Snikskytteren Ana er nå offisielt lansert på PC.

Oppdatering 20. juli: Blizzard har lansert en ny oppdatering for Overwatch på PC, som introduserer den nye figuren Ana og en rekke andre endringer. Oppdateringen vil etter hvert også slippes på Xbox One og PlayStation 4, men en endelig dato er foreløpig ikke annonsert.

For en fullstendig oversikt over alt som er nytt kan du besøke det offisielle Overwatch-forumet.

Opprinnelig sak følger.

Figurgalleriet i Overwatch vil snart utvides, og den første nye helten som kommer til skytespillet er snikskytteren Ana Amari. Det avslørte Blizzard denne uken på sine nettsider, der de også la ut en trailer for figuren – som du kan se ovenfor.

Ana kan både hjelpe lagkamerater og skade motstandere.
Blizzard

Ana er en såkalt «support»-figur, som med sin rifle og granater både kan helbrede lagkamerater og skade motstandere. I tillegg kan hun sende motspillere i søvn med sitt «Sleep Dart»-angrep og gjøre medspillere midlertidig sterkere med «Nano Boost».

Blizzard avslørte ikke når Ana blir tilgjengelig, men PC-spillere kan prøve den nye helten allerede nå med betaversjonen av Overwatchs neste oppdatering. For å laste ned oppdateringen gjør du følgende:

  1. Start Battle.net-programmet på nytt.
  2. Velg «Overwatch» i menyen til venstre.
  3. Velg «PTR: Overwatch» i «REGION/ACCOUNT»-rullegardinmenyen.
  4. Trykk «Install» for å begynne installasjonsprosessen.
  5. Når PTR-programmet er installert og oppdatert trykker du «Play» for å begynne.

PTR-serverne er åpne for alle, men opereres kun i USA. Blizzard advarer derfor om at spillere i andre regioner kan få en dårligere spillopplevelse.

Endringer på vei

Ana er ikke det eneste som blir nytt i den neste Overwatch-oppdateringen.
Blizzard

Ved siden av Ana vil den neste Overwatch-oppdateringen introdusere en rekke endringer som tar sikte på å balansere flere av heltene. Blant annet vil D.Vas «Defense Matrix»-skjold kunne brukes oftere, men Blizzard har introdusert en ny ressursmåler som styrer hvor lenge skjoldet kan være aktivt.

Zenyatta vil også gjennomgå store forandringer, og skal tåle mer juling i tillegg til å bevege seg raskere og helbrede medspillere mer effektivt ved bruk av sitt Ultimate-angrep. Spillere kan også vente endringer til Bastion, Lúcio, McCree, Mercy, Roadhog og Soldier: 76, som du kan lese mer om på spillets nettsider.

Foruten endringene til spillets figurer har Blizzard også annonsert en overhaling av Overwatchs konkurransemodus. I et intervju med Gamespot forklarte designer Scott Mercer at lag etter hvert vil begrenses til å kun velge én av hver helt i «Competitive Play», mens «Quick Play»-modusen vil fortsette som før. I tillegg skal utvikleren droppe «Sudden Death»-runder, og i stedet la kamper ende uavgjort.

Les også
Anmeldelse: Overwatch

Overwatch blir nytt spill i Telenorligaen.
Fra høsten av trer det nye Blizzard-spillet inn i ligaen »

Siste fra forsiden