Half-Life: Ray Traced

Nå kan du spille Half-Life med strålesporing

Omfattende modifikasjon klar for nedlasting.

Half-Life: Ray Traced – en modifikasjon som gir Valves klassiske skytespill en visuell overhaling – er nå lansert. Det avslørte modderen bak prosjektet, Sultim Tsyrendashiev, denne uka.

God morgen, Mr. Freeman.
sultim_t

Som navnet antyder introduserer modifikasjonen strålesporing til det snart 25 år gamle spillet. Med andre ord er det snakk om bedre lys- og skyggeeffekter, og du kan se hvordan det ser ut i videoen øverst i artikkelen.

Tsyrendashiev, eller «sultim_t», har jobbet med Half-Life: Ray Traced i vel over et år og har lang erfaring med lignende prosjekter. Tidligere har han gitt ut populære strålesporingsmodifikasjoner til blant annet Quake, Doom og Serious Sam.

Om du vil teste opplegget selv er det bare å laste ned modifikasjonen gratis fra Github, der du også finner instrukser for hvordan du installerer filene. Half-Life: Ray Traced krever at du eier originalspillet på Steam.

«Sultim_t» påpeker at modifikasjonen ikke er testet på AMD-skjermkort, så resultatene kan være varierende avhengig av hvilke komponenter du har i PC-en din.

LES OGSÅ: Slik skulle Dishonored-skaperens Half-Life-spill bli »

Siste fra forsiden