Final Fantasy XV på Steam lar deg spille som Half-Life-helten Gordon Freeman

XV / V = III. Half-Life 3 bekreftet?

Square Enix

Final Fantasy XV Windows Edition bringer det storslåtte eventyret til PC den 6. mars, med en bunke grafiske oppgraderinger og andre endringer. Som har blitt normen i spillbransjen frister Square Enix med diverse belønninger for alle som forhåndsbestiller digitalt, og avhengig av hvilken butikk du går i vil du få med deg ulike ting.

LES OGSÅ: Forbrukerrådet anklager Nintendo for brudd på angrerettsloven. Advarer mot forhåndsbestilling av spill »

PC-spillere kan kle ut Noctis som Half-Lifes Gordon Freeman.
Square Enix

Square har tidligere kunngjort hva som inkluderes i de forskjellige forhåndsbestillingsbonusene, men torsdag avslørte utvikleren nok en godbit for Steam-brukere. Alle som plukker opp spillet fra Valves nettbutikk før 1. mai får muligheten til å spille som selveste Gordon Freeman – både i en- og flerspillerdelen til Final Fantasy XV.

Half-Life-protagonisten kommer utstyrt med sin kjente HEV-drakt, et brekkjern og selvfølgelig et par «forskerbriller». Akkurat hva Freeman har i Eos å gjøre er ikke helt klart, men hvis man kan ri på Chocobo-kameler i Assassin's Creed Origins er vel dette også innafor.

For ordens skyld får kunder i Microsoft-butikken et eksklusivt sverd og noen hjelpsomme eliksirer. Forhåndsbestilling fra Origin belønnes med en pakke med klistremerker, som man kan bruke til å pynte på bilen i spillet.

Final Fantasy XV-sjef Hajime Tabata, her iført en Headcrab-hatt. (Video: Square Enix)

Samtlige nettbutikker vil tilby en gratis demo for Final Fantasy XV Windows Edition fra 26. februar. Med denne kan man spille gjennom spillets første kapittel i sin helhet, forteller spillsjef Hajime Tabata.

Større og flottere

Final Fantasy XV Windows Edition byr på en omfattende grafisk overhaling, med støtte for både 4K-oppløsning og HDR 10. I tillegg har Nvidia sprøytet inn en haug med visuelle effekter, for å gi alt fra gress og hår til flammer og skygger et mer realistisk utseende.

PC-utgaven inneholder også samtlig ekstrainnhold lansert for originalen, inkludert historieutvidelsene fra konsollversjonens sesongpass og flere gratisoppdateringer. De som vil kan også få oppleve spillet fra et annet perspektiv, med den splitter nye førstepersonsmodusen.

Har du enda ikke prøvd FInal Fantasy XV, men mangler en PC som er god nok, har Square også en ny konsollversjon på vei. Final Fantasy XV Royal Edition kommer til PlayStation 4 og Xbox One samtidig med PC-utgaven – altså 6. mars – og inneholder alt av ekstrainnhold og den nye førstepersonsmodusen.

Vi likte spillet godt da det først kom ut i 2016.
– Final Fantasy XV er en opplevelse uten like, skrev vår anmelder »

Siste fra forsiden