Rainbow Six Siege - Steel Wave

Nå kan du spille som norske Ace i Rainbow Six Siege

Skytespillets Steel Wave-utvidelse er lansert.

Ubisoft rullet denne uken ut den nye Rainbow Six Siege-utvidelsen Operation Steel Wave. Blant flere nyvinninger spillere får leke seg med er spillets første norske figur, kalt Håvard «Ace» Haugland.

Melusi er den andre figuren som introduseres i Steel Wave.
Ubisoft

Ace slenger seg med på angripernes side og introduserer en ny måte å ta seg inn i bygninger. Med sin unike SELMA-bombe kan han blåse ut store deler av både vegger og tak, som åpner opp nye innganger for laget sitt.

Oppdateringens andre figur heter Melusi, som slutter seg til det forsvarende laget. Melusi stiller med en Banshee-alarm, som aktiveres når fiender er i nærheten og lager et voldsomt bråk og gjør det vanskelig for dem å komme seg unna.

Begge figurene er ute nå for spillere som har kjøpt seg Year 5-sesongpasset. For alle andre blir Ace og Melusi tilgjengelige for individuelt kjøp den 23. juni.

Nytt House

Ved siden av figurene lokker Ubisoft med endringer til ett av Rainbow Six Sieges opprinnelige kart – House. Kartet er utvidet for anledningen, med både et påbygg i annen etasje og en renovering av garasjen.

Til slutt introduserer Steel Wave enda en alarm for forsvarere å benytte seg av, samt diverse endringer til Amaru og matchmaking-systemet og, som alltid, en ny runde med kosmetiske gjenstander.

Ubisoft skal vise frem nye spill i juli.
Selskapet lover en rekke avsløringer »

Siste fra forsiden